Taylor Swift - White Horse


Onsdag morgon.

Godmorgon alla kära läsare!
Idag har jag då idrottsprov, hoppas det kommer att gå bra. Jag ska öva på det nu och sen lite när jag kommer till skolan. Idag vet jag inte vad jag ska göra när jag kommer hem får se vad jag hittar på.

//elin

Prov på gång.

Hej!
Idag var vi på djurparken och hade både teori och praktiskt. Vi byggde vidare på vårat ankhängn och fortsatte med vårat kattprojekt som ska redovisas på tisdag. Jag och några till fick gå och kolla på den nya noshörningensungen, Zura. Och så fick vi klappa hennes mamma Zinzi De andra hade fått kollat igår men då var jag och några till på ridhuset så vi fick se idag. När jag kom hem åkte jag och red Nattfly. Jag red i ridhuset pga vädret. Hon var lite stel idag och så var hon så tittig och rädd när vi red förbi öppningen till ridhuset. Men förövrigt gick det bra :) Har idrottsprov imorgon, näringslära så har suttit och övat på det nu på kvällen. Ska hoppa in i duschen nu sen krypa i säng.
Bilder på noshörningsungen Zura..


 
//elin

Måndag och trött.

Hej!
Har inte bloggat på länge nu men har inte haft något roligt att berätta om. Jag lovade att lägga in bilder från stockholmsresan men jag hittar inte mitt chip man stoppar in minneskortet i, men när jag hittat det så ska ni få se. Idag var jag då första gången på borås ridhus och ska vara där i åtta veckor framöver, vi fick torva och sopa. Fanny lärde mig att klippa häst också :) Jag sitter och tränar på mitt idrottsprov, näringslära som jag har prov på onsdag. Det går inte så jättemycket framåt men har imorgon på mig också. Slänger upp en bild som Erica smygfotade på mig idag när jag klippte Salvador.


//elin 

Stockholmsresa

Hej!
Igår var jag med klassen i Stockholm. Vi hade det jättekul! Djurvårds och naturvårdseleverna var till skansen och hästeleverna var i globen och kollade på horseshow. Jag är djurvårdselev och var därför på skansen. Vi var bara i skansenakvariet. Där fick vi en guidad tur av Bosse en man som jobbade där. Efter det fick vi en uppgift av våran djurvårdslärare som vi fick göra i 50 min. Sen fick vi hålla i en spindel och i en orm. Jag höll i båda två :) Det var en riktig upplevelse faktiskt, inte varje dag man gör det :) Efter att vi varit på skansen åkte vi och åt och sen åkte vi till hundstallet. Det var riktigt intressant där och vi fick veta mycket saker. Bussen kom hem till Borås igen kl halv elva typ. Det var en riktigt rolig dag med massa sköna tjejer! 
Bilder kommer imorgon.

//elin  

Studiedag nr 2

Hejsan alla goa läsare!
Idag hade jag studiedag igen, skönt det! Jag sov till kl tolv, inte bra för hela dagen går bort. När jag gick upp kollade jag på djurpolisen och så blev det frukost vid halv två typ :P Sedan gick jag hem till Lisa Johansson vid halv fyra och vi pratade om allt och ingenting:) Klappade och gosade med mysiga Ida (hund) också. Har precis färgat mammas underhår, hoppas det blev bra. Ska snart gå ner och packa för imorgon, ska sova över hos en kompis för att på fredag åka till stockholm med klassen. Kommer bli skojigt! :) Kommer inte kunna blogga imorgon men bilder och information om stockholmsdagen kommer att komma i ett inlägg på fredag eller lördag. 
Ha det bra så länge!


puss//elin   

Lite kort om ridningen idag.

Hej!
Var och red förut, det gick mycket bra. Jag fick lite tips av Ulf om mina galoppfattningar på Nattfly. Hon kan var lite knepig ibland, när man inte har spö får man inte galopp på henne. Men nu fick jag lära mig en jättebra sak som jag kommer att öva på:) För Wilma gick det också bra att rida, hon travade runt med Plutten i ridhuset och tog det lugnt :) Har suttit och kollat på Skilda världar tills nu men nu blir det att hoppa in i duschen och sen sova.
Vi hörs imorgon alla läsare!


godnatt och sov gott//elin


Studiedag nr 1

Hej!
Har inte skrivit på några dagar nu, förlåt för det! Var sjuk i förrgår och igår så gick inte till skolan. Men jag känner mig mycket bättre idag. Idag är det studiedag, skönt! och imorgon också. Jag och Wilma ska snart åka till stallet och rida. Vi tar ridhuset idag är så dimmigt och mörkt ute. Dagarna som har varit då, vad har jag gjort... Joo i förrgår så satte vi upp ljus ute till första advent och bytte till julgardiner inomhus. Igår så gjorde jag inte ett dugg, bara kollade tv och satt vid datorn. Får se om jag slänger in ett inlägg senare ikväll.

//elin

Takida - You Learn


Firande av storasyster.

Go´kväll alla kära läsare!
Idag var jag och min familj hos Emma, min storasyster för att fira henne. Hon fyllde i torsdags, 21 år :) Min familj var där och så kom pappa och hans familj också dit. Vi hade det trevligt och åt mycket gott :) Sen fick vi jaga häst också för Jonteture, Emmas nordsvensk hade gått ut ur hagen och stod nästan på vägen. Jag trodde han skulle bli påkörd av en stor lastbil som kom åkandes i 110 typ och så var det kolsvart ute. Hjärtan hoppade nästan upp i halsgropen på mig. Men han stod stilla så snällt när jag sprang dit och tog honom. Nu ligger jag i min säng och kollar på tv, ska snart sova. Imorgon ska vi sätta ut lite adventsbelysning och jag ska nog åka och rida också.

Hoppas ni alla kommer sova gott inatt och drömma sött!

puss//elin


Fredag, vad man har längtat!

Hej alla läsare!
Idag hade jag då matteprov första lektionen. Kändes så där lagom kul och det gick skitdåligt rent ut sagt... Efteråt hade vi svenska och det var inte så där jättekul heller. Vi pratade om det känsliga ämnet cancer och fick se en reklamfilm om det. Jag tog åt mig väldigt mycket eftersom min mormor dog i det för en och en halv månad sedan så är ganska färskt för mig än. Jaja nog med tråkigheter! Det positiva var att vi slutade klockan kvart över elva så var hemma halv ett ungefär. När jag kom hem tvättade jag och mamma bilarna + städade ut dem inuti. Klockan fem åkte jag till stallet och tog med mig Wilma till hjälp. Jag mockade alla boxar medans jag väntade på att Elin skulle komma. Efter det så red vi.. Gick mycket bra at rida. Nattfly skötte sig fint och hon blev lite trött allt :) Wilma fick också rida en egen häst eftersom vi red i ridhuset. Hon tyckte det var jättekul så det kommer hon kunna leva på länge! Det värsta är att hon kommer tjata att hon ska med varje gång jag åker upp till stallet. Måste tillägga att jag har blivit sjuk också, huvudvärk, halsont och förskylning. Hoppas det ger sig snabbt! Imorgon ska jag och familjen åka till Emma och fira henne pappa med familj kommer vara där också... mer skriver jag imorgon i inlägget då.

//elin

Mattepluggning.

Hej!
Idag gick jag i skolan till halv två, fick åka med lisa hem. När jag kom hem åt jag mat och kollade på tre avsnitt av skilda världar:) Har gjort klart en inlämningsuppgift nu och skickat in den. Imorgon är det matteprov och har typ inte övat ett skit på det. Har varit borta fyra mattelektioner så ligger jätte mycket efter och har inte orkat jobbat ikapp det. Men det får gå som det går bara .... Imorgon ska jag och rida Nattfly, lägger upp ett inlägg imorgon om det hur det gick och så.

puss //elin

Breaking dawn premiär!

Måste bara tillägga att breaking dawn har premiär idag! Har inte sätt den men ska beställa biljetter snart och se den :) För att hylla det så lägger jag upp en bild och trailer på filmen ...

http://youtu.be/p1OHXR63a38                               


  
//elin

Onsdag och skola.

Godmorgon alla läsare!
Sitter nu i skolan och väntar på engelskalektionen som är våran första lektion för idag. Vi börjar klockan tio så hade sovmorgon idag. Efter engelskan har vi lunch och sen idrott och efter det så slutar vi för dagen. När jag kommer hem ska jag inte göra något speciellt men MÅSTE jobba matte. Det är så sjukt tråkigt och blir inte bättre av att man har en dålig mattelärare heller. Jag har matteprov på fredag så kan vara bra att kunna lite om det vi håller på med. När jag har gjort matten hemma sen så ska jag bara ta det lugnt och kolla tv eller något sådant. Vill bara tillägga att det är fint väder idag fast ruggigt kallt.  

Hoppas ni alla kommer få en fin dag!  

//elin

En tisdag i november.

Hejsan!
Idag var det hunddag på skolan. Vi pratade om avel och lite sånt. Sedan fick vi göra en redovisning i grupp på frågor vi fick och sen fick vi göra ett enskilt arbete om tips och råd till valpköpare. När jag kom hem åkte jag upp till stallet och tog en lugn uteritt runt travbanan med Nattfly. Fick sällskap av Ulf och Plutten. Nu sitter jag här hemma och klockan nio blir det att kolla på värsta pojkvännsakademin och äta lite mat. Efter det måste jag jobba lite matte. Blir att lägga sig sent ikväll men det får gå för denna gången ;)

//elin

Filmtajm.

Hej!
Blev ingen ridning idag, blir någon gång denna veckan. Sitter och kollar på true talent, hoppas på att Emelie vinner! Efter det så blir det skräckfilm the grudge 2 :) Imorgon är det skola igen då efter helgen. Djurparken som står på schemat, ser faktiskt fram emot det :) Hoppas ni alla andra också har en bra söndagskväll!

                   


puss//elin

Hundbadning.

Hej!
Idag vaknade jag tio men låg och drog mig till elva, skönt! :D Min syster Emma och hennes två hundar är här nu, Leif och hon ska laga hennes skruttiga bil. Mamma och jag bestämde oss för att bada hundarna så vi har nu gjort det. Får se om jag åker och rider idag beror på om Sandra hör av sig till mig får väl se. 

 
     (Martini blandras 7 år                                          (Gonzo berner sennen 19 månader)
      karelsk björnhund, gråhund och jämthund)


//elin
        

Skilda världar och sängen.

Gokväll bloggen!
Har inte gjort så mycket mer idag, kollat tv och suttit vid datorn bara. Skulle ha behövt göra matte men blev inget med det, får ta tag i det imorgon ( om jag har lust ). Jag sitter och kollar på någon film på fyran "Dumpa honom" heter den. Har inte hängt med så mycket, fan! Ville se den och så har jag glömt att spela in den... Nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på Skilda världar hade jag tänkt. 
Hoppas ni alla har en bra lördagskväll!


                                                                                         
                            
//elin  

Lördag.

Hejsan alla läsare!
Idag hade jag satt klockan på tio, sover så länge annars, för att sedan åka och rida klockan elva. Jag åt två grova rostade mackor och ett glas mjölk. Leif skjutsade mig till stallet, jag var där prick elva :) Jag och Elin (haha två elin som rider) red ut i skogen, det gick mycket bra! Vi träffade på några jägare som började skämta med oss, knasiga killar XD Vi klättrade lite i skogen och galopperade upp för lite backar och så. Det var den bästa uteritten hittills om jag får säga det själv :) Vädret var på topp och Nattfly skötte sig fint. Nu gör jag inte speciellt mycket, funderar på att kolla lite Skilda världar och sedan gå ut och "höststäda" lite i trädgården. Får se vad dagen har att bjuda på.

Ha det bra alla och njut av hösten! 

Puss// elin   

En uteritt avklarad :)

Hej!
Kom nyss hem från stallet. Nattfly var tittig och lite rädd när vi red i skogen, men utöver det så gick det bra. Tror hon testade mig lite, har aldrig ridit själv med henne ute i skogen. Så vi tog det ganska lugnt. Passade på att ta en bild på lilla damen :)






puss elin

Helg och härligt väder, kan det bli mycket bättre?

Hejsan!
Idag gick jag i skolan till kvart över elva, skönt på en fredag! Fick skjuts av snällaste Lisa hem, tack så mycket för det! När jag kom hem åt jag lunch, ris och korvstroganoff och kollade på Skilda världar:) Jag ska alldeles strax väcka mamma och be henne skjutsa upp mig till stallet. Ska rida Nattfly idag, det blir en mysig uteritt i det härliga vädret. Det är ridning, helg och härligt väder, kan det bli så mycket bättre? 

Lägger in ett inlägg senare om hur ridningen gick 


puss och kram  

Uppstart :)

Hej allihopa! :)
Nu börjar jag blogga igen, blev sugen på det men får se hur det går framåt. Jag bloggade på devote förut men kände för att prova blogg.se nu. Kommer vara svårt att veta vart man hittar allt och så nu men övning ger färdighet som man säger.

Hoppas ni kommer att läsa min blogg och kom gärna med tips om vad ni vill att jag ska skriva om!

puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0